Автономні електрогенератори

Автономні генератори

Критерії вибору електрогенератора для дому та підприємства: Паливо, потужність, економічність, тривалість безперервної роботи, вартість обслуговування, наявність запасних частин та сервісного супроводу, варіанти запуску генератора: ручний, стартер, автоматичний.

Автономні електрогенератори розрізняються за видами палива, що використовується:

Вибираючи генератор необхідно орієнтуватися на доступність та вартість палива.

Потужність електрогенератора необхідно вибирати, орієнтуючись на підтримку роботи критичного оснащення - холодильники, морозильники, водяні насоси, зв'язок та комунікації, комп'ютерна техніка. Необхідно дотримуватися балансу між потужністю і витратою палива. Бажано, щоб генератор був із запасом потужності та працював без перевантажень.

Тривалість безперервної роботи теж важливий параметр може варіюватися від 4 годин у бюджетних моделей до цілодобової роботи у генераторів промислового класу.

Вартість обслуговування є важливим фактором при частому відключенні електроживлення. Насамперед це стосується заміни моторного масла. Зверніть увагу, через скільки годин потрібно замінити? Зазвичай у бюджетних моделях це 50 годин. Якщо електроживлення відключають часто, заміну масла потрібно буде виконувати теж часто.

Як і будь-яка техніка електрогенератори можуть виходити з ладу - в цьому випадку наявність запасних частин або рядки їх постачання вам будуть критично важливими. Чи є запасні частини на складі у постачальника, чи вам доведеться чекати деталь тижнями, а то й місяцями.

Варіанти запуску генератора належать вже до рівня комфорту, але для багатьох вони будуть важливими: ручний, стартерний, автоматичний.

Задати питання

Telegram BEYS.com.ua Viber BEYS.com.ua