Урожай 2023

Монтуємо обладнання системи управління рухом та обліку на автомобільних вагових для прийому врожаю з полів.

Монітор для водіїв зерновозів: показує номер автомобіля, вага під час зважування, місце вивантаження. Важливий елемент прискорення прийому зерна з полів. Втрати зерна можуть становити до 30%, якщо не прибрати врожай вчасно. Чим швидше авто зважується, вивантажується і забирає врожай з поля, тим менше втрат буде при збиранні та вищі показники збирання врожаю з гектара. Кожна хвилина на рахунку.

Місце розташування монітора підбирається для кожної вагової. Це залежить від положення вагової до сторін світла. Для перевірки залучили водія, і виявилося, що за проектом місце вибрали не вдало. З самого ранку та майже до 11-30 сонце засвічувало монітор і водієві було важко розглянути інформацію.

У нашій роботі дуже важливо вміти подивитися на результат очима замовника та споживача. Якісний монтаж важливо підкріплювати загальним результатом. На першому місці функціональність, зручність у роботі та комфорт для користувача. Для вибору кращого рішення доводиться забиратися в кабіну зерновоза і знаходити місце для розміщення монітора. Теорія це одна, а практика вносить свої корективи.

З кабіни фури все бачиться інакше. Шукаємо місце для монітора. Перевіряємо теорію практикою.

Тимчасово розміщуємо монітор на кондиціонері. Просимо водія зерновоза оцінити — чи комфортно йому буде переглядати інформацію?

Після підбору місця для монітора передаємо у відділ металоконструкцій ескіз на кронштейн та монтуємо світлофори. Це одне із найпростіших завдань. Зазвичай жодних змін не потрібно. Бетонуємо опору, прокладаємо проводку, монтуємо світлофори, підключаємо, перевіряємо.

Залишається змонтувати щит комунікації та управління, ще раз перевірити роботу системи та передати естафету комп'ютерникам та програмістам. Поки вони налагоджують систему, ми збираємось та виїжджаємо на наступний об'єкт. За кілька тижнів почнеться збирання врожаю. За кілька тижнів почнеться збирання врожаю. Цікаво як це відбуватиметься, але побачимо ми це тільки на відео, замовник пообіцяв вислати, як буде йти прийом врожаю.

Задати питання

Telegram BEYS.com.ua Viber BEYS.com.ua