Будинок під ключ Дніпро

У наш час багато людей мріють залишити задушливі міські квартири, в яких неможливо сховатися від постійного галасу вулиці, а іноді й сусідів. Вирішенням цієї проблеми є спорудження чи придбання будинку за містом. Роблячи вибір на користь будівництва власного будинку, людина стикається з питанням: купити готовий будинок або замовити будівництво будинку під ключ? Купівля готового будинку звичайно займе набагато менше часу, ніж будівництво будинку з нуля, але такий будинок у будь-якому випадку не буде вас повністю влаштовувати і багато в ньому ви мінятимете. А ось будівництво під ключ – це відмінний варіант, тому що ви братимете участь у плануванні та будівництві. Компанія-забудовник врахує всі ваші бажання та потреби та втілить їх у життя.

Виконання однією компанією всіх робіт (від проектування до здачі в експлуатацію) - значно скоротить ваші витрати, не потрібно наймати різних субпідрядників, які до того ж можуть напортачити і призвести до додаткових грошових витрат. Отже, коли ви вирішили замовити будівництво будинку під ключ. Можете домовитися із забудовником, щоб при здачі в експлуатацію ви могли буквально приїхати у своє нове житло до вечері. Все оздоблення, аж до предметів дрібного декору, таких як різні серветки, подушечки, дитячі іграшки тощо. буде виконана за вашим бажанням. Для початку потрібно хоча б у загальних рисах уявляти собі якийсь будинок ви хочете. Існує безліч різних журналів із варіантами будинків, також вам дуже допоможе інтернет. Знайдіть собі найбільш підходящі варіанти. Додайте або приберіть якісь моменти і ви маєте отримати ідеальний варіант для майбутнього житла. Далі постає питання про матеріал і технологію для майбутньої споруди. Кожен матеріал має як плюси, так і мінуси. Деякі люди віддають перевагу монументальному будівництву з каменю, а деяким подобається вигляд класичного будинку з оциліндрованої колоди. Зараз існує безліч матеріалів для порівняно швидкого будівництва, таких як СІП-панелі та піноблоки. На будівництво таких будинків йде в середньому 4 місяці. А на будівництво класичного будинку з цегли піде близько 12-14 місяців.

Поговоримо про переваги та недоліки різних матеріалів. Цегляні будинки найдовговічніші і міцніші, але не мають хороших показників теплоізоляції і тому потребують додаткового утеплення. Товщина стінки в таких будинках дуже велика в порівнянні з іншими типами будівель. Дерев'яні будинки також потребують утеплення та мають порівняно високу вартість. Найоптимальніший варіант будинку з дерева - це будинок із звичайного бруса з вентильованим фасадом. Цей варіант має оптимальне співвідношення ціни до якості. Будинки з керамічних блоків дуже добре зберігають тепло та чудово поглинають шум. Ціна будинків з такого матеріалу виходить дуже висока. СІП-панелі мають хороші показники тепло-і звукоізоляції, але вони не такі довговічні, як інші матеріали і потребують певної зовнішньої обробки Складаючи проект майбутнього будинку обов'язково потрібно приділити достатньо уваги інженерним мережам. Адже вони об'єднують увесь будинок в одне ціле. Якісно виконання системи каналізації, вентиляції, електрична розводка будуть служити вам довгі роки і позбавлять вас багатьох проблем.

Варто звернути увагу на опалення будинку. Можливо в деяких кімнатах слід зробити теплу підлогу. Системи опалення існують різні та вартість у них теж відрізняється. Залежно від розмірів будівлі, площі кімнат грамотний архітектор порадить вам той чи інший тип опалення. Далі можна приступати до внутрішньої та зовнішньої обробки. Зовні обробка проводиться в залежності від матеріалу з якого виконано будинок. Тут слід дотримуватись думки досвідченого архітектора. Внутрішнє оздоблення проводиться з урахуванням усіх побажань замовника. Матеріали для обробки стін, стелі та підлоги вибираються замовником, але й з урахуванням вимог конструкції будівлі. Також компанія-забудовник може за бажанням замовника виконати будь-які роботи з озеленення ділянки поруч із будинком. Можуть бути посаджені як декоративні, так і плодові дерева, ділянка буде вирівняна. Система автоматичного поливу також бажана до встановлення, вона підтримуватиме ваш газон, клумби та сад у відмінному стані. Загалом, будинок під ключ - це повністю готове житло, яке у всьому задовольняє замовника. Цей варіант вважається вигідним як фірми-забудовника, так покупця!

Задати питання

Telegram BEYS.com.ua Viber BEYS.com.ua