Електропроводка у будинку

При плануванні та проектуванні електропроводки у будинку ми рекомендуємо підходити до завдання комплексно. Крім безпосередньо самої електропроводки 220 В бажано врахувати слабкострумові лінії комп'ютерної мережі, сигналізації, домофону та елементів «комфортного будинку». Кабельне проведення будинку. На підставі нашого досвіду, при виконанні будівельних чи ремонтних робіт вдома, ми рекомендуємо підходити до кабельної системи будинку комплексно.

Крім електромонтажних робіт, настійно рекомендуємо прокласти кабельні лінії під сигналізацію, відеоспостереження, ефірне та супутникове телебачення, домофон, резервне електроживлення, комп'ютерну мережу та телефонію, датчики протікання та задимлення. Не забуваємо про системи відеоспостереження! Навіть якщо встановлення системи відеоспостереження не планується у найближчому майбутньому, варто зробити під цю систему кабельне проведення. З вартістю основних робіт ви можете ознайомитись у нашому каталозі «Електромонтажні роботи ціни»

Системи доступу Цей пункт особливо актуальний для офісів, підприємств та приватних будинків. При виконанні будівельних та ремонтних робіт настійно рекомендуємо прокласти проводку для систем керування доступом. На вартості електромонтажу це позначиться незначно, зате вигоди істотні - при додаванні системи доступу не доведеться штробити, довбати або спотворювати ремонт пластиковими коробами.

Комп'ютерна мережа. При виконанні монтажних робіт рекомендуємо виконати розведення комп'ютерної мережі в квартирі або будинку. Вам може знадобитися підключення комутатора, Wi-Fi, Смарт-ТВ, супутникового тюнера.

Сигналізація. Не зайве розвести проводку під сигналізацію. Вартість матеріалів та робіт будуть незначні, при цьому з'являється можливість без шкоди для ремонту додати сигналізацію.

Домофони. Часто під час виконання будівельних, ремонтних чи електромонтажних робіт упускають прокладку ліній для домофонів.

Задати питання

Telegram BEYS.com.ua Viber BEYS.com.ua