Комплексна енергобезпека котеджу

Проблема енергобезпеки є дуже актуальною в наш час. Зараз, коли в кожному будинку присутня велика кількість електроприладів і багато з них дуже чутливі до стрибків, болісно переносять різке вимкнення живлення, вкрай необхідно задуматися про безпеку енергосистеми вашого будинку. Перший та вкрай важливий елемент енергобезпеки квартири/котеджу – стабілізатор напруги. Використання стабілізатора напруги убезпечить усі ваші електроприлади від небажаних перевантажень, пов'язаних зі стрибками та перепадами напруги в мережі. Напруга на виході завжди буде в межах від 210 до 230В. Точність стабілізації варіюється в залежності від моделі стабілізатора. Також різні моделі мають різну потужність. Потужність - один з основних параметрів стабілізатора напруги і вибираючи стабілізатор слід дуже уважно поставитися до його потужності. Якщо використовувати середньостатистичні показання енергоспоживання будинків, то найбільш вдалим варіантом буде використання стабілізатора потужністю 15 кВт і вище. Це дозволить вам використовувати практично будь-які електропристрої та не хвилюватися за перевантаження стабілізатора. У промислових умовах показник потужності зростає. Стабілізатор встановлюється на вході електроенергії до будинку, а після нього стабільна напруга вже надходить до всіх приладів. На нашому сайті представлені різноманітні моделі стабілізаторів виробництва компанії «Укртехнологія». Це дуже надійні та якісні апарати українського виробництва, на них надається гарантія від виробника на 5 років.

Далі поговоримо про ДБЖ (джерело безперебійного харчування). Що ж є цей пристрій? ДБЖ – це автоматичний електронний пристрій для безперебійного постачання електричної енергії електронної техніки з метою коректного вимикання та збереження даних у разі різкого падіння або відсутності вхідної напруги мережі. Сучасні комп'ютери та інше цифрове обладнання стає все складнішим і технологічнішим, відповідно більш вимогливим до харчування. Стан вітчизняних мереж електропостачання такий, що коливання параметрів та раптові відключення електричного струму – звичайна справа. Встановивши ДБЖ, ви зменшите ризики і захистите вашу дорогу техніку від коливань напруги, убезпечте себе від втрати важливих даних, а також забезпечте автономну роботу, необхідну для безпечного відключення вашого обладнання. Практично завжди придбання ДБЖ це вигідна покупка, оскільки вихід техніки з ладу завдає значно більших збитків, ніж вартість даного приладу. Багато хто купує ДБЖ вже після якихось подій, які завдали шкоди, але краще попередити ці події і заздалегідь до них підготуватися. При виборі ДБЖ слід звернути увагу на такі його характеристики: потужність ДБЖ, у Ват Вт; час роботи від батареї (час автономної роботи); схема (тип) джерела безперебійного живлення (резервний, лінійно-інтерактивний та з подвійним перетворенням). Також потрібно брати до уваги такі другорядні властивості, як діапазон вхідної напруги, наявність дисплея, рівень шуму, що видається, кількість вихідних розеток і т.п.

В наш час дуже популярним стає використання альтернативних джерел електроенергії, таких як енергія сонця та вітру. При використанні таких технологій наявність ДБЖ є обов'язковою, тому що напруга на виході з сонячних батарей/вітряків дуже нестабільна. Залежно від погодних умов, воно може робити стрибки, а може взагалі відключатися.

Комплексний захист, а саме використання і стабілізатора напруги, і джерела безперебійного живлення убезпечать вас від будь-якої шкоди, яку можуть завдати проблеми з напругою в мережі. Ця одноразова витрата позбавить вас багатьох неприємностей на довгі роки.

Наша компанія із задоволенням виконає для вас роботи зі встановлення та приведення в повний робочий стан систем комплексної електробезпеки вашого будинку, офісу чи котеджу.

Задати питання

Telegram BEYS.com.ua Viber BEYS.com.ua